Veeam

Grønt banner. Veeam by Commaxx powered by ALSO

Veeam leverer backup-, disaster recovery- og intelligent management-programvare for virtuell, fysisk og multi-sky infrastruktur.


Knapp: book et møte
 


Knapp: ring oss
 


Knapp: send en mail
 

Mengden av data vokser enormt, som betyr at tradisjonell datahåndtering ikke lenger er nok. Data må være hypertilgjengelig

Veeam hjelper deg med nettopp dét gjennom å levere smarte, moderne løsninger for sikkerhetskopiering, gjenoppretting av data, databeskyttelse og datasikkerhet. Veeam muliggjør datatilgjengelighet på tvers av multisky-miljøer og er dermed unikt posisjonert til å hjelpe kundene på veien til Intelligent Data Management

Veeams løsninger leveres gjennom én enkelt plattform. Denne er åpen og komplimenterer et bredt økosystem av leverandører slik at du enkelt kan integrere Veeams løsninger med ethvert kundemiljø. Veeam er nemlig programvaredefinert og maskinvareagnostisk, som gir deg svært høy fleksibilitet. 

Commaxx har vært distributør på Veeam i over 10 år. Teamet vårt, som er salgs- og teknisk sertifiserte, har solid kompetanse og står klare til å hjelpe deg. Vi kan Veeam!

 

 

 
 

BOOK ET MØTE MED OSS: 

Når du klikker på send nedenfor, gir du tillatelse til at Commaxx AS kan lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt for å gi forespurt innhold.