Parallels

Rødt banner. Parallels by Commaxx powered by ALSO

Parallels Inc. gjør det enkelt for deg og dine ansatte å få tilgang til og bruke applikasjoner og filer, uavhengig av hva slags enhet eller operativsystem som benyttes.

Dette er en ledende global aktør som hjelper både bedrifter og individer å bruke deres favorittenheter og foretrukne teknologi. Det kan være Windows®, Mac®, iOS, AndroidTM, Chromebook, Linux, Raspberry Pi eller skyen. Løsningene deres sørger for sømløs levering av virtuelle skrivebord og applikasjoner uansett hvilken enhet som brukes.  

Parallels tilbyr blant annet: 

Parallels Desktop for Mac – Den enkleste, raskeste og kraftigste løsningen for å kjøre Windows på Mac uten omstart. Mac-brukeres førstevalg i over ti år, med mer en fem millioner solgte eksemplarer. 

Parallels Toolbox for Mac – Inkluderer Mac® og Windows® -verktøyene du alltid har ønsket deg, til prisen av en enkelt applikasjon. 

Parallels Desktop for Mac Business Edition – Den enkleste og kraftigste løsningen for leveranse av Windows og Windows-applikasjoner til medarbeidere som bruker Mac. 

Parallels Remote Application Server (RAS) - Leverer applikasjoner og virtuelle skrivebord til alle typer enheter og operativsystemer. 

Parallels Access – Den raskeste, enkleste og mest pålitelige løsningen for ekstern tilgang til skrivebordet ditt. Få tilgang til alle applikasjoner, filer og datamaskiner på en plass, og bruk skrivebordsapplikasjoner som om de var designet for mobile enheter. 

Parallels Mac Management for Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) – Dette er en plug-in som gjør SCCM 1610 til den mest effektive plattformen for administrasjon av Mac-datamaskiner ved å utnytte eksisterende forretningsferdigheter, prosesser og systemer. 

Les mer: parallels.com