Om oss

Commaxx er en verdiøkende distributør som tilbyr teknisk ledende produkter og tjenester som muliggjør økt konkurranseevne og lønnsomhet for deg.

Commaxx har en unik ekspertise innen løsninger for tilgang, virtualisering og administrasjon av infrastruktur, og er distributør for blant annet Citrix, Microsoft og Veeam.

Commaxx-konsernet ble etablert i Norge i 1992 som en kompetansebedrift med distribusjon av infrastruktur av sentraliserte IT-systemer. Selskapet ekspanderte sin virksomhet til Sverige og Danmark i 2010.

Ved oppstarten i 1992 var Commaxx en svært teknisk orientert bedrift. Vi har fortsatt teknisk tyngde, men har samtidig fulgt utviklingen til IT-avdelingen og dennes rolle. Vi er opptatt av forretningsprosesser og dokumentert nytteverdi av løsninger.


Button: Book a meeting


Button: Call us


Button: Send an email

 

"Det å vite at vi har Commaxx i ryggen gjør at vi kan gå inn i større kundecaser – også dem utenfor vår kompetanse. Vi vet at vi alltid får støtte fra Commaxx."
Odd Kåre Qvam Trøen
Odd Kåre Qvam Trøen
Seniorrådgiver, Smart IT
"Commaxx sørger for at vi kan fokusere på det vi skal være gode på. Vi er teknologieksperter, Commaxx er lisenseksperter og sammen sørger vi for veldig gode leveranser til kundene."
Daniel Wedel
Daniel Wedel
Daglig Leder, Wedel IT