Nerdio

Nerdio sin logo i hvitt på en blå og grønn bakgrunn

Ønsker du å optimalisere dine virtuelle skrivebord i Microsoft Azure? Da er Nerdio løsningen.

Nerdio sørger for kjapp og enkel distribusjon, administrasjon og kostnadsoptimalisering av virtuelle skrivebord i Microsoft Azure. Med Nerdio kan du spare opptil 75% på Azure-kostnader og opptil 80% på distribusjonstid av virtuelle skrivebord i Azure. 


Nerdio Manager for Enterprise logo

Moderne, enhetlig administrasjonsplattform for Microsoft DaaS og fysiske endepunkter, som lar kundene utnytte de betydelige investeringene Microsoft gjør i Azure Virtual Desktop og Windows 365-tjenestene.

I motsetning til andre virtuelle skrivebordsløsninger, erstatter ikke Nerdio Manager for Enterprise Microsofts opprinnelige komponenter, men forbedrer dem med klassens beste bedriftsfunksjoner og utvider den opprinnelige administrasjonsopplevelsen.

Les mer


Nerdio Manager for MSP logo

Moderne, multi-tenant, arbeidsflytdrevet skyadministrasjonsplattform som hjelper MSPer med å akselerere Intune, Azure Virtual Desktop og Windows 365-distribusjoner, forenkle administrasjonen på tvers av kunder og øke marginene. 

Med Nerdio Manager for MSP kan du administrer kundene dine fra én portal, alt innen tre klikk og uten behov for en erfaren Azure-ingeniør. 

Les mer

 

Vil du vite mer om Nerdio? Commaxx hjelper deg gjerne.
Kontakt oss i dag!