Partnere

Partnere

Som verdiøkende distributør etterstreber vi å være en støtte for alle forhandlere, driftsleverandører og hybride partnere som opererer i det nordiske markedet.

Vår viktigste merverdi er at våre partnere vinner sine salgscaser, skaper de beste tjenester, får faglig tekniske oppdateringer, de beste lisensråd og bistand til markedsføring av seg selv.

Vi hjelper partnere med tilgang til og kompetanse på våre leverandører sine løsninger. Enten det er for videresalg til dine kunder, for implementering og optimalisering av dine eksisterende driftstjenester, eller for å bygge nye etterspurte tjenester.

I et marked i stadig endring er gode råd og tilpasningsdyktighet viktige faktorer. Commaxx ønsker å bidra med siste nytt og samtidig være løsningsorierte rundt hvilke produkter og løsninger som passer best for akkurat deg.

Ønsker du å høre mer om hvilke tjenester vi tilbyr? Trenger dere sparring på løsninger? Ønsker dere å bli partner av Commaxx? Kontakt oss i dag.


Knapp: book et møte


knapp: ring oss


Knapp: send en mail

 

"Wedel IT er en liten aktør i det norske markedet, men vi har spesialisert oss på virtualiseringsteknologi som gjør at vi har fått innpass hos store kunder. Da er det godt å vite at vi har Commaxx i ryggen når det gjelder for eksempel lisens. I tillegg kan vi ta med kundene i møter med leverandørene – og det er Commaxx som rigger alt sammen."
Daniel Wedel
Daniel Wedel
Daglig Leder / Wedel IT