Single Sign-On: derfor gir det mening

Single Sign-On med Commaxx

Antallet online applikasjoner vi benytter oss av øker voldsomt - det samme gjør også mengden av passord. Hvordan holder man styr på alle disse?

Det enkleste hadde vært å gjenbruke passord på de ulike applikasjonene eller å notere dem i et dokument på din PC. Dessverre er ingen av disse løsningene særlig sikre og fører til besvær og en betydelig sikkerhetsrisiko for både deg og virksomheten. 

LES OGSÅ: - Tjenester jeg ikke visste jeg trengte

LastPass fra LogMeIn er derimot en svært god løsning på utfordringene. LastPass håndterer brukernes passord til SaaS-applikasjoner og fyller dem automatisk inn ved pålogging. Ikke bare er det effektivt og lettvint; det er også en helt sikkert løsning. 

Noen av LastPass' fordeler og bruksområder: 

  • Logg inn på 1-2-3: lagre passordet ditt i LastPass første gang du logger på en applikasjon og, vips, så er det lagret på alle dine enheter. Framtidig pålogging blir dermed rask og enkel. 
  • Forenklet online shopping: Når du skal foreta et kjøp på nettet, vil profilen din fylle inn betalings- og leveringsinfo for deg.
  • Generer sterke passord: Den innebygde passord-generatoren lager et langt, tilfeldig passord som beskytter mot hacking.
  • Lagre viktig digital info: Forsikringbevis, medlemskap, Wi-Fi-passord... Hold alle notatene dine trygge og lett tilgjengelige.
  • Uanstrengt deling: Viss informasjon bør ikke sendes via teksmelding. Bruk heller en enkel og sikker passord- og notatdelingsfunksjon.
  • Dark web-monitorering: Ikke bekymre deg for hacking. Få varsler hvis din personlige informasjon er utsatt. 

LastPass puts your digital life at your fingertips, simply and securely. 

Har du spørsmål rundt LastPass eller andre av LogMeIns løsninger? Du er velkommen til at kontakte Team Commaxx v/ Solveig Jahrmann.