Zyxel Networks inngår skandinavisk avtale med Commaxx

Christian Raaness, Country Manager Commaxx Norway
Christian Raaness, Country Manager Commaxx Norway

Commaxx har inngått en skandinavisk distribusjonsavtale med Zyxel Networks. Avtalen omfatter i første rekke Zyxel Networks’ nettverks- og sikkerhetsløsninger for små og mellomstore bedrifter.

PRESSEMELDING, 05.05.21: 

Sentralt står skyløsningen Nebula, som nylig ble lansert i versjon P11, og som nå kan administrere og overvåke brannmurserien USG Flex fra Zyxel. Med denne plattformen får bedrifter kontroll over alle deler av infrastrukturen sin.

Commaxx, Nordens ledende leverandør av verdiskapende kundeløsninger, virtualisering, sky- og sikkerhetsløsninger, har nylig undertegnet en samarbeidsavtale med nettverksselskapet Zyxel Networks. Avtalen ble undertegnet 1. april.

12. april kunne Zyxel Networks presentere hvordan de nå har supplert sin plattform Nebula P11 med brannmurløsningen USG Flex. Resultatet er den mest omfattende løsningen innen skybaserte nettverk for små og mellomstore bedrifter. Nebula P11 med USG Flex blir sentral i Commaxx’ og Zyxel Networks’ tilbud til det skandinaviske SMB-markedet.

– Vi er veldig fornøyde med at vi nå kan utvide tilbudet til små og mellomstore bedrifter, sier Christian Raaness, Country Manager i Commaxx Norge. Nå skal vi rekruttere forhandlere og bygge opp en virksomhet som kan hjelpe Zyxel Networks med nødvendig markedsføring, presale og salgsstøtte for å øke markedsandelen.

Zyxel Networks Corporation er et kunde- og innovasjonsorientert selskap som har koblet opp mennesker til Internett i nesten 30 år. Blant selskapets produkter er modem, rutere, diverse WLAN-utstyr og brannmurer. Den taiwanske produsenten av nettverksteknologi ble grunnlagt i 1989, og har ca. 1800 ansatte fordelt på 150 markeder rundt om i verden. Nå vil de øke markedsandelen i Skandinavia.

– Vi ønsker å supplere distribusjonskanalen vår med en verdiskapende leverandør på sikkerhetsområdet. Vi vil kunne møte den økende etterspørselen etter produkter og tjenester innen cybersecurity, og vi ser på Commaxx som en viktig partner for å øke omsetningen på lang sikt, forteller Cecilia Hauff, distribusjons- og markedsansvarlig for Norden og Baltikum.

– Commaxx har lang erfaring og bred kompetanse innen sikkerhetsprodukter. De har dessuten en viss Zyxel-kompetanse fra før. Dette tilrettelegger for et godt og langsiktig samarbeid.