World Backup Day 2020

World Backup Day 2020 Commaxx

31. mars er verdens backupdag. Dette er en gylden anledning til å ta backup av alle dataene dine.

En backup er en kopi av alle de viktige dataene dine - for eksempel bilder av familie, familievideoer, dokumenter og epost. Istedenfor å lagre alt på et sted (feks. samme datamaskin), må du lagre backupen sikkert et annet sted.

Vår leverandør Veeam anbefaler blant annet å følge deres 3-2-1-regel: 

 • Ha minst tre kopier av dine data: original data og to backups
 • Bruk minst to forskjellige media til å lage kopier av dataene dine, f.eks. på lokal disk eller i skyen
 • Lagre minst én av dine backup offsite, f.eks. i skyen eller remote

At data går tapt er dessverre svært vanlig. De fleste av oss har sannsynligvis mistet en mobil eller tablet, eller opplevd at PC-en blir infisert med virus og at harddisken blir utilgjengelig. Et lite uhell eller en feil kan ødelegge alle de viktige dataene dine.

World Backup Day statistics

Bilde: worldbackupday.com/no

Vi anbefaler at du benytter World Backup Day til å ta en grundig backup av alle dine data!

Det finnes en rekke backupløsninger å velge blant. Med kombinasjonen av høy kompetanse og teknisk ledende leverandører kan vi i Commaxx hjelpe deg å velge riktig løsning for ditt datasenter, dine tjenester og dine kunders behov. Vi er distributør på følgende leverandører:

 • Veeam 
  Veeam leverer løsninger for Backup, Disaster Recovery and Intelligent Data Management for virtuell, fysisk og multi-cloud infrastruktur. Det finnes en rekke løsninger for både små og store bedrifter: Veeam Availability Suite, Veeam Backup & Replication og Veeam Backup Essentials, for å nevne noen. 
 • ExaGrid
  ExaGrid leverer løsninger for raskere backup og recovery av dine data. ExaGrid Hyperconverged Storage fungerer sømløst med en rekke backupløsninger, bl.a. Veeam. ExaGrids patenterte løsning Landing Zone gjør det mulig for alle organisasjoner å få 3x raskere backup og 20x raskere recovery av dine data.
 • Barracuda
  Barracuda er leverandør av tjenester innen Security, Application Delivery og Data Protection. Sistnevnte omfatter både fysiske og virtuelle backupløsningerBackup Appliance, Barracuda Cloud to Cloud og Barracuda Virtual Backup.

Ta kontakt med Team Commaxx hvis du ønsker mer informasjon eller tips. 

Kilde: worldbackupday.com