Vet du hva som skjer i ditt Citrix-miljø?

ControlUp Solve: Vet du hva som skjer i ditt Citrix-miljø?

Mange Citrix- og Microsoft Remote Desktop-løsninger leverer kritiske applikasjoner til brukerne. Men hvordan kan man vite om alt fungerer slik det skal og om brukerne er tilfredse?

Med ControlUp SOLVE får man en enkel og oversiktlig rapport på brukeropplevelsen End-to-End. SOLVE gir et sanntids overblikk og sikrer at man kjapt får identifisert utfordringer slik at brukerne får maks ut av arbeidstiden. 

  • Enkel navigasjon i skala: SOLVE gir en intuitiv visuell oversikt på de ulike lagene i din EUC-stack. Dermed kan du navigere raskt mellom ressurser i din organisasjone med ett enkelt klikk.
  • Real-time helsesjekk: Brukergrensesnittet i SOLVE gir deg mulighet til å se den generelle helsestatusen for hele ditt EUC-miljø i sanntid. Hold markøren over hvilken som helst widget for å se detaljer, eller klikk for å navigere til spesifikke dashbord.
  • Detaljerte og tilpassede dashbord: Informasjonen i ditt SOLVE-dashbord oppdateres hvert 2. sekund. Ved hjelp av fargekoder er det enkelt å se hvordan miljøet fungerer, som betyr at du kan identifisere problemer på 1-2-3. Dashbord-kolonnene kan konfigureres pr. brukerbase. I tillegg finnes det avanserte søke- og filterfunksjoner.
  • Se både sanntids- og historiske data: Real-time data er kjernen i ControlUps løsning, men noen ganger trenger man å kunne se tidligere hendelser for å forstå og håndtere nåværende utfordringer. SOLVE tilbyr tredagers historisk visning til utvalgte beregner fra sanntids-dashbord.

Les mer om SOLVE her

Har du spørsmål? Kontakt gjerne Team Commaxx!