To nye leverandører til Commaxx

F-Secure and LogMeIn

Commaxx inngår nordisk samarbeid med to nye leverandører: F-Secure og LogMeIn.

Vi ønsker velkommen til F-Secure og LogMeIn. Vårt mål er å utvikle en komplett leverandørportefølje for å kunne tilby våre partnere det beste tilbudet, med de beste løsningene innen alt fra cybersikkerhet til produktivitet og samhandling. 

F-Secure

F-Secure beskytter bedrifter og forbrukere mot alt fra avanserte cyberangrep og datainnbrudd til omfattende ransomware-infeksjoner og identitetstyveri. 

Produktporteføljen inneholder en rekke løsninger, som personlig VPN, internettsikkerhet, online identitetsbeskyttelse, Office 365-beskyttelse og Cloud-Native endepunktsbeskyttelse. 

Les mer om F-Secure.

LogMeIn

LogMeIn sørger for ekstern tilgang og supportløsninger som holder virksomheten din i gang, uansett hvor man jobber. LogMeIns løsninger gjør det enkelt og sikkert å jobbe fra hvilken som helst enhet, fra hvor som helst, når som helst.

Produktporteføljen inneholder en rekke løsninger, som identitets- og passordbeskyttelse, remote tilgang til hvilken som helst enhet, live interaction videosupport og online møter fra hvilken som helst enhet. 

Les mer om LogMeIn.

Commaxx ser fram til samarbeidene! Har du spørsmål, kontakt salg[at]commaxx.no.