Takk for 2022 og hei til 2023

Christian Raaness
Christian Raaness, Country Manager i Commaxx Norge

Det siste året har rommet mye: fra pandemi og krig i Europa til nasjonale utfordringer med høy prisstigning på varer og tjenester. Vi håper på et mer stabilt og fredelig år i 2023 og at vi kan skape gode resultater sammen med våre samarbeidspartnere.

Tretti år på én time
På tross av globale og nasjonale utfordringer vokser IT-markedet i Norge for hvert år, og Commaxx er intet unntak. Som distributør er vi en god temperaturmåler for markedet, for våre samarbeidspartnere, forhandlere og hostere har alle stort sett gjort det veldig godt.

Commaxx har hatt tidenes høyeste omsetning på 30 år for både Q1, Q2 og Q3. Q4 er også i rute og vi krysser fingre for at vi sammen med våre partnere lander et godt år.
 
I april feiret vi 30 år med et timeslangt digitalt event. Her hyllet vi alle som har jobbet i Commaxx, våre gründere, samarbeidspartnere og ikke minst våre partnere og sluttkunder. Det var fantastisk å hente fram bildearkivet av tidligere ansatte, kunder, lokaler, reklamer og eventer. Takk til alle som var med å feire sammen med oss!
 
Unike moduler på våre portaler
Teknologien fortsetter å utvikle seg; nye tjenester skapes, nye leverandører dukker opp og nye muligheter åpenbarer seg. Commaxx har i alle år hatt et mål om å være relevante for våre samarbeidspartnere, og det skal vi fortsette med i årene fremover. 

Tjenester skapes ikke bare hos våre partnere, men også hos Commaxx. Vi har akkurat utviklet nye unike moduler på portalene våre som pilotkunder kommer med flotte tilbakemeldinger på. I tillegg jobber vi med et svært spennende prosjekt for tettere integrasjon og automatisering for partnerne våre. 

På produkt- og løsningssiden vurderer vi kontinuerlig endringer i leverandørporteføljen vår. Nye leverandører er alltid aktuelle, men også de eksisterende som ser verdien av kompetansebasert distribusjon.

Vi gleder oss til å ta fatt på alle prosjekter – og til å dele oppdateringer og nyheter med dere fortløpende.  

Oppgraderte lokaler
I disse dager er vi i ferd med å bygge om lokalene våre her på Helsfyr, slik at det blir en enda bedre møteplass for alle våre kunder og partnere. Vi skal være et sted det er lett å svinge innom for en kaffe og ta med noen give aways – og ikke minst ha en god samtale om nettopp teknologi, løsninger og forretningsmuligheter.  
 
For 2023 blir absolutt et travelt år med mange muligheter. Sammen skal vi finne nye caser, skape solide, gode samarbeid og selvfølgelig ha det veldig gøy underveis!

Vi håper vi sees der ute, i møter, på eventer eller her i lokalene våre, så kan vi sammen skape en plan for å lykkes. 
 
Lykke til med closing av desember. God jul og godt nytt år!