Store nyheter på Citrix CSP

Cloud for all: a Citrix CSP webinar series by Commaxx

Les om endringene i Citrix CSP-programmet, hvordan du kan sikre deg lavere priser på Citrix Cloud og hvorfor du bør delta på vår webinarserie Cloud For All.

PRISØKNING
Citrix presenterte nylig en prisøkning på mange av sine produkter under CSP-programmet – den første endringen på flere år. Alle partnere skal allerede være informert direkte fra Citrix om dette, men her er informasjonen oppsummert:

  • Prisøkningen er på 10% for de fleste on-prem produkter.
  • Endringen trer fra 25. august 2021. Commaxx vil da gjenspeile prisøkningen i vår prisliste/MSP-portal
  • Forbruk i august (som rapporteres i september) vil få en prisøkning
  • For partnere som har spesialavtale med Citrix (bridge deals): De produktene/SKUene som bridge dealen omfatter vil ikke bli berørt av prisøkningen

Commaxx holdt nylig et webinar om endringene. Se opptaket her

PROMO-PRISER
Få tilgang til Citrix Cloud-priser som er 25% lavere enn dagens pris. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut dette skjemaet. Du låser deg ikke til noe og får tilgang til rabatten ut 2022.

Registrer e-posten frank@commaxx.no i kontaktfeltet nederst i skjemaet.

Promoen forklares nærmere her (opptak fra webinar).

WEBINARSERIE
Vi anbefaler å melde seg på vår webinarserie CLOUD for all: en Citrix CSP-webinarserie med Commaxx, som passer for deg som vil lære mer om Citrix og skyen. Her går vi gjennom hvordan man på best måte håndterer og flytter sitt Citrix backend-miljø til Citrix Cloud for å effektivisere driften.

Har du spørsmål? Ta kontakt Team Commaxx v/ Frank Hage