Reisebrev fra Citrix Summit 2020

Commaxx på Citrix Summit 2020

#TeamCommaxx er i Orlando for å lære siste nytt fra Citrix og få innsikt i ny teknologi. Hør hva Citrix har å by på!

I år som tidligere år har Commaxx invitert våre partnere med på gruppereise til Citrix Summit. Konferansen finner sted på Walt Disney World Dolphin Resort (som forresten også er hotellet vi bor på), og inneholder innsikt i Citrix' strategi og visjon for 2020, presentasjon av produktnyheter og ny teknologi, samt inspirerende foredrag fra både kjente og mindre kjente navn. 

På årets Citrix Summit er det blitt snakket om bl.a. Fearless Leadership, hvor fokus er hvordan å ta sjanser i en stadig endrende IT-verden. Andre temaer på konferansen er mulighetene ved konsolidering av teknologier, f.eks. hvordan Microsoft og Citrix fungerer sammen, og salgsmulighetene med Citrix Ecosystem og fordelene ved en tydelig markedsstrategi. På konferansen er det tekniske tracks, salgsrettede tracks og et eget marketing track. I expo er det en rekke utstillere, hvorav alle har mulighet til å vise frem sine teknologier og løsninger. Her er det noe for enhver smak og interesse! 

På Commaxx sine gruppereiser er det også satt av tid til sosiale aktiviteter! Turgjengen har derfor vært på både Kennedy Space Center (ett av NASAs kontorer) og Universal Studios (med The Wizarding World of Harry Potter, og attraksjoner og berg-og-dal-baner som kan begeistre selv den minst eventyrlystne). I tillegg er det selvfølgelig blitt en del shopping og besøk på en rekke restauranter og barer i området vi holder til. 

Ellers vil vi trekke frem at Citrix har rettet fokus mot skogbrannene som stadig pågår i Australia. Videre har de tatt initiativ til innsamlingsaksjoner for en rekke organisasjoner som driver hjelpearbeid, og har samlet inn over over 60 000 USD så langt. Et fantastisk og viktig initativ - hvor også du kan gi din støtte! Les mer om hvordan du kan bidra her

Helt slutt i reisebrevet vil vi gratulerer våre svenske kolleger i Commaxx Sverige, som ble nominert til Best Distributor of the Year under Citrix Partner Awards. Det er moro å få en slik anerkjennelse - #TeamCommaxxNorge gratulerer! 

Det er fortsatt noen dager igjen av både konferansen og gruppereisen forøvrig. Vi gleder oss til å dele av den nye kunnskapen vi har tilegnet oss i Orlando når vi kommer hjem til Norge. I mellomtiden kan du se noen bilder fra turen under.