Oktober er Nasjonal Sikkerhetsmåned

Commaxx og Nasjonal Sikkerhetsmåned 2019

Cybersikkerhet er viktigere enn aldri før. Bli med på det nasjonale løftet mot en tryggere digital hverdag!

Nasjonal Sikkerhetsmåned har blitt arrangert av NorSIS i oktober hvert år siden 2011. Siden 2012 har de samarbeidet med ENISA, som er EU sitt informasjonssikkerhetsorgan. Hensikten med kampanjen er at alle virksomheter gjennomfører opplæring i informasjonssikkerhet for sine ansatte i oktober. Vår leverandør Buypass er sølvpartner i kampanjen.

For oss i Commaxx er cybersikkerhet en viktig del av hverdagen, og vi har en rekke solide sikkerhetsleverandører i vår portefølje. Vi sitter på god kompetanse og hjelper deg å velge riktig løsning for ditt datasenter, dine driftstjenester og dine kunders behov - slik at du kan være trygg på at sikkerheten hos deg og dine kunder opprettholdes. 

Dersom du har spørsmål rundt hvordan du kan sikre deg på best mulig måte eller ønsker mer informasjon rundt spesifikke leverandører/produkter, vil vi gjerne at du tar kontakt med salgsavdelingen vår. 

Vi oppfordrer også til å ta en kikk på Nasjonal Sikkerhetsmyndighets nettsider. Her finner du en rekke nyttige verktøy og tips som bidrar til å trygge din digitale hverdag, samt gode råd for hvordan du kan legge opp en intern bevisstgjøringskampanje. 

God sikker oktober!


Kilde: 
https://norsis.no/nsm/om-nasjonal-sikkerhetsmaned/