Møt det nye Dropbox

Meet the New Dropbox

Det er ganske fantastisk hvor mye teknologi hjelper oss å prestere på jobben. Ting som før tok dager, tar nå kun noen timer - og små oppgaver er lettere å gjennomføre enn noen sinne.

Likevel har disse fortrinnene innen teknologien ført med seg et sett nye problemer. Innholdet du trenger er ofte spredd på mange forskjellige plattformer og apper. Å få jobben gjort krever at du konstant bytter verktøy og koordinerer med teamet ditt - hvilket ofte betyr en haug med epost og møter.

Det hele kulminerer i at tid og energi ikke brukes på de riktige stedene. Men vi har en plan, og vi er glade for å kunne dele at vi skal hjelpe deg å effektivisere din arbeidshverdag!

Vi lanserer nye Dropbox. Det er den samme Dropbox som du kjenner og digger - men bedre! Det er ett enkelt arbeidsrom for å organisere ditt innhold, samle alle verktøy og føre sammen alle teammedlemmer, uansett hvor man befinner seg. Det første du vil legge merke til er en helt ny desktop-app som ble introdusert i dag, 11. juni, gjennom vårt early access programMen, det er mer enn en app - det er en helt ny opplevelse. 

Samle innholdet ditt på ett sted

Vi hjelper deg å organisere innholdet ditt - nye Dropbox bringer cloud-innhold sammen med tradisjonelle filer slik at du har alt samlet på ett sted. Nå kan du: 

  • Opprette, få tilgang til og dele cloud-innhold som Google Docs, Sheets, og Slides og Microsoft Office-filer i Dropbox. Du kan i tillegg åpne Microsoft Office-filer i Office Online eller i Google web editor.
  • Opprette og lagre snarveier til hvilken som helst webside sammen med ditt innhold i Dropbox. Snarveier gjør det enklere å lagre innhold fra online prosjektadministrasjons- og produktivitetsverktøy - til og med nyhetsartikler og wiki-sider - sammen med resten av arbeidet ditt i Dropbox.
  • Bruke én søkeboks, ikke 10, for å søke gjennom alt innholdet ditt. DU vil se tradisjonelle filer, cloud-innhold, snarveier og filer som du har valgt å ikke laste ned gjennom vårt selektive sync-verktøy - all på ett sted. 

Og fortvil ikke - du kan fortsatt organisere alt arbeidet ditt fra Dropbox-folderen i Windows File Explorer og macOS Finder.

Samle alle verktøy

Å samle alt innholdet ditt er bare begynnelsen. Vi sørger også for at alle apper du bruker gjennom en dag er en integrert del av din nye workspace. Vi har bygget på eksisterende integrasjoner med verktøy fra selskaper som Salesforce, Adobe og Autodesk, og introduserer også tre nye integrasjoner. Disse jobber sømløst med Dropbox slik at vi samler alt innhold i én kontekst: 

  • Samarbeid med Slack. Nye New DropboxDropbox og Slack-integrasjonen bygger bro over gapet mellom innhold og kommunikasjon. Dette gjør det enklere å samarbeide sømløst på delt innhold. Du kan starte Slack-samtaler og dele innhold til Slack-kanaler direkte fra Dropbox. 
  • Videokonferanse med Zoom. Ved å lenke Zoom og din kalender til Dropbox, kan du ta med deg jobben inn i alle videokonferanser. Fra Dropbox kan du legge til og bli med i Zoom-møter. Og under Zoom-møter kan du dele filer fra din Dropbox. 
  • Administrer prosjekter med Atlassian. Snart kommer en integrasjon med Atlassian, som vil hjelpe team å administrere sine prosjekter og alt innhold mer effektivt. 

Samle teamet ditt

Det handler ikke bare om innhold og verktøy. I hjertet av alt arbeid ligger menneskene som får det hele til å skje - så vi har også utviklet nye features som sørger for at teamet ditt jobber synkronisert. Vi har transformert delte filer og mapper til arbeidsflater, hvor team kan: New Dropbox

  • Koordinere ved å legge til beskrivelser av mapper for å hjelpe teamet å forstå mer av arbeidet. Nøkkelinnhold kan merkes ved å feste det på toppen av arbeidsflaten, og du kan til og med @nevne folk og tilegne dem oppgaver slik at alle vet hva som må gjøres. 
  • Øke synligheten rundt siste status på delt arbeid. Nye Dropbox lar deg se filaktivitet - inkludert hvem som har sett hva av Dropbox-innhold i Slack og Zoom - og holde øye med all aktivitet. 
  • Dele feedback ved å legge til kommentarer ved siden av alt innhold, på tvers av desktop, web og mobil. 

Prøv det i dag!

Er du klar for å prøve den nye Dropbox-opplevelsen? Alle Dropbox-brukere kan teste den nye desktop-appen gjennom vårt early access program, og vi kjører ut alle nye features over de neste ukene. Vi kan ikke vente med å høre hva du synes om nye Dropbox - hva du liker og hva du vil ha mer av. Se etter "Send feedback"-knappen neders til høyre på din nye desktop-app. 

Les original artikkel her
Se nyhetene oppsummert i denne filmsnutten.