Microsoft 365 Copilot lanseres 1. november

Microsoft Copilot sin logo på lys lilla bakgrunnen, med tagline "Your everyday AI companion" under.
Bilde: blogs.microsoft.com

Copilot er mer enn en AI-assistent; det er en genial løsning som integreres direkte i Microsoft-appene du bruker hver dag og som gjør arbeidshverdagen din mer effektiv. Nå har Microsoft annonsert at Microsoft 365 Copilot slippes 1. november.

Torsdag 21. september 2023 annonserte Microsoft at Copilot slippes allerede i november.

  • Preview-versjonen Microsoft Copilot vil være tilgjengelig i den oppdaterte versjonen av Windows 11 fra 26. september.
  • Fullversjonen Microsoft 365 Copilot blir tilgjengelig for Enterprise-kunder fra 1. november

Hva er Copilot?
Microsoft 365 Copilot er din AI-assistent på jobb. Den bygger på Bing Chat Enterprise, men er i en klasse for seg fordi den inkluderer et spesielt fokus på sikkerhet, personvern, compliance og ansvarlig AI for å sikre at all data som prosesseres skjer på innsiden av din Microsoft 365 tenant.

Copilots teknologi benytter seg av konteksten og intelligensen til nettet, arbeidsdataene dine og det du gjør i øyeblikket på PC-en din for å gi deg assistanse i sanntid og stimulere til økt produktivitet og kreativetet. Løsningen fungerer sammen med populære Microsoft 365-apper som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams og mer. Les mer om hvordan Microsoft 365 Copilot fungerer her

Samtidig med Microsoft 365 Copilot slippes også Microsoft 365 Chat, en ny AI-assistent som vil forandre måten du arbeider på.

Microsoft Copilot oversiktskart som viser funksjonene som er inkludert i Microsoft Copilot, Bing Chat Enterprise og Microsoft 365 Copilot.

Microsoft Copilot commercial SKU line-up. Bilde: microsoft.com

Veien videre
Vi i Commaxx snakker gjerne med våre partnere om hvilke muligheter Microsoft 365 Copilot gir. Kontakt oss for å sette opp en møte eller gjennomgang, enten for kun dere eller sammen med dine kunder:

Dan Löfgren, Forretningsutvikler i Commaxx
Dan Löfgren, Forretningsutvikler
dan@commaxx.no


NYTTIGE LENKER