Hva er nytt i V12?

Veeam Backup & Replication

Den nyeste versjonen av Veeam Backup & Replication, versjon 12, er lansert. Her kan du lese mer om noen av de viktigste funksjonene og forbedringene ved løsningen.

Veeam® Backup & Replication™ er den grunnleggende komponenten i Veeam Data Platform. Løsningen leverer sikker backup og rask gjenoppretting sammen med avansert hybrid cloud-beskyttelse og flerlags sikkerhet. 

LES OGSÅ: Veeam Data Platform er nå tilgjengelig

I nye versjon 12 av løsningen er det lagt til en rekke oppgraderinger og forbedringer. Under oppsummerer vi noen av dem. Ønsker du en grundig oversikt over dem alle? Logg inn i ProPartner og les Veeam sitt whitepaper

Direkte backup til object storage

Ubegrenset skalerbarhet, innebygd pålitelighet og lokal- og skyobjektlagring uten at det går på bekostning av sikkerhetskopieringen og gjenopprettingen. Med V12 kan du bruke objektlagring både som et vanlig backuplager og som et scale-out Backup Repository™ (SOBR) tier. 

Pålitelig immutability

Sikre at sikkerhetskopiene dine alltid kan gjenopprettes etter et cyberangrep med omfattende uforanderlige (immutable) alternativer, inkludert on-premise objekter, blokk- og fillagring, deduplisering av lagringsenheter, skyobjektlagring og tape.

Høy angrepsmotstand
Gjør backupinfrastrukturen din enda mer solid og stopp cyberkriminelle i døra ved hjelp av bl.a. multifaktorautentisering, Kerberos-only-autentisering, automatiske console lockouts og IPv6-support. 

Optimalisert for hybrid cloud
Oppnå større effektivitet og sikkerhet for hybrid cloud med immutable backups for AWS og Azure-hostede arbeidsmengder, i tillegg til bransjens første og skyintegrerte, applikasjonsbevisste sikkerhetskopieringsagenter som tilbyr unike fordeler som bl.a. in-cloud dataflyt og full portabilitet.

SE OGSÅ: On-demand webinar: Veeam Backup & Replication Launch Event

Ønsker du en gjennomgang av Veeam Backup & Replication eller noen av Veeams andre løsninger? Ta gjerne kontakt med oss i Commaxx