Forbedre sikkerheten med automatiske oppdateringer

Kaspersky Vulnerability & Patch Management

Oppgaven med å få oppdatert og forhindre sårbarheter i programmer kan enkelt gjøres ved hjelp av en patch-løsning. Ved å sentralisere og automatisere viktige sikkerhets- og administrasjonsoppgaver sparer du tid og optimerer sikkerheten.

Vår leverandør Kaspersky tibyr nå patch som et selvstendig produkt som også kan kombineres med andre sikkerhetsløsninger. Løsningen heter Kaspersky Vulnerability & Patch Management.

Cyberkriminelle utnytter sårbarheter i operativsystemer og vanlige programmer (Java, Adobe, Internet Explorer, Microsoft Office osv.) som ikke er rettet opp i. Dette er en del av deres målrettede angrep mot både små og store virksomheter. Risikoen forsterkes ytterligere av den voksende IT-kompleksiteten — hvis du ikke vet hva du har, hvordan kan du da sikre det? 

Ved å sentralisere og automatisere sikkerhets- og administrasjonsoppgaver, distribusjon av programrettelser og oppdateringer, lagerstyring og -kontroll og utrulling av programmer, minimerer Kaspersky Vulnerability & Patch Management omfanget av IT-sikkerhetsrisikoer og gir mer klarhet i IT-kompleksiteten. Alt sammen fra én enkelt integrert administrasjonskonsoll!

Prøv den unike løsningen og les mer på kaspersky.com. Ta gjerne kontakt med Team Commaxx hvis du ønsker å vite mer.