ExaGrid kåret til vinner for fjerde år på rad

ExaGrid award winner
Bilde: Business Wire

ExaGrid vinner “Enterprise Backup Hardware Vendor of the Year” og “Immutable Storage Company of the Year” under den 18. seremonien av utdelingen The Storries.

Prisene ble delt ut i London den 8. oktober. Vinnerne kåres gjennom en offentlig avstemning.  Årets seier er ikke den første på The Storries for ExaGrid. Leverandøren har tidligere vunnet “Enterprise Backup Hardware Vendor of the Year” og “Storage Performance Optimisation Company of the Year” i 2020, “Enterprise Backup Hardware Product of the Year” i 2019 og  “Enterprise Backup Storage Vendor of the Year” i 2018. 

– Vi er henrykte over å vinne disse to prisene i år, sier Bill Andrews, president og adm. dir. i ExaGrid. 

– Teamet vårt er dedikert til det kontinuerlige arbeidet med å forbedre løsningene med Tiered Backup Storage som ExaGrid tilbyr. Vår mål er å tilby best mulig lagringssplass, samridig som også ytelsen, skalerbarheten og økonomien i sikkerhetskopiering forbedres. Tusen takk til alle som stemte på oss! Denne prisen kommer på toppen av tre påfølgende rekordstore inntektskvartalerm, sier Andrews. 

Unik landingssone
ExaGrid Tiered Backup Storage er det eneste systemet med en landingssone for diskbuffer som er tiered til et retention repository, og tilbyr den eneste løsningen for deduplisering som ikke påvirker sikkerhetskopiering og gjenoppretting.

Tidligere i år lanserte også ExaGrid en ny serie med enheter, inkludert EX84. Det største ExaGrid-systemet som skal skaleres ut, som består av 32 EX84-apparater, kan ta opptil 2,7 PB full sikkerhetskopi, noe som gjør det til det største i bransjen.

– ExaGrid tilbyr den eneste two-tiered lagringsmetoden for sikkerhetskopiering med et non-network facing tier, forsinkede slettinger og immutable objekter som kan gjenopprettes etter et ransomware-angrep, så vi er spesielt beæret over å vinne prisen "Immutable Company of the Year", sier Andrews. 

Vil du vite mer om ExaGrid? Ta gjerne kontakt med oss i Team Commaxx.