ExaGrid er "Enterprise Bacup Hardware Vendor of the Year"

ExaGrid

Dette er femte året på rad ExaGrid vinner denne tittelen.

ExaGrid®, bransjens eneste Tiered Backup Storage-løsning, kunngjorde 13. juni at selskapet ble hedret med prisen "Enterprise Backup Hardware Vendor of the Year", kunngjort på den 19. årlige Storage Awards-seremonien til Storage Magazine, "The Storries XIX", som ble holdt i London 9. juni 2022.

Vinnerne avgjøres ved offentlig avstemning. Dette validerer ExaGrids differensierte produktarkitektur, spesielt i bedriftssektoren, ettersom ExaGrid tilbyr det største utskaleringssystemet i bransjen – bestående av 32 EX84-enheter som kan ta opp til en 2,7 PB full backup i ett enkelt system. Dette er er 50 % større enn noen annen løsning med deduplisering.

I tillegg gjør ExaGrids unike utskaleringsarkitektur det mulig for selskaper å legge til enheter etter hvert som dataene vokser. Hver enhet inkluderer prosessor, minne og nettverksporter, slik at alle nødvendige ressurser er tilgjengelige for å opprettholde et sikkerhetskopivindu med fast lengde. Denne utskaleringsmetoden eliminerer dyre "gaffeltruckoppgraderinger", og gjør det mulig å blande enheter av forskjellige størrelser og modeller i samme utskaleringssystem. Videre elimineres planlagt produktforeldelse samtidig som IT-investeringer beskyttes på forhånd og over tid.

– Vi er henrykte over å vinne prisen 'Enterprise Backup Hardware Vendor of the Year', sier Bill Andrews, president og administrerende direktør i ExaGrid.
– Teamet vårt er dedikert til den kontinuerlige innsatsen for å innovere og forbedre den lagdelte sikkerhetskopieringsløsningen som ExaGrid tilbyr, med et mål om å tilby best mulig backuplagring samtidig som ytelsen, skalerbarheten og økonomien til backup forbedres. Tusen takk til alle som stemte på oss, vi er virkelig takknemlige, sier han.

Har du spørsmål rundt ExaGrid? Kontakt oss i Commaxx for mer info.