Den riktige switchen for deg

Zyxel switches

- Zyxel GS2220 smart managed switch har avanserte funksjoner og pålitelig ytelse. Dermed er dette et godt valg for organisasjoner som trenger en kombinasjon av avanserte funksjoner og solid kjernefunksjonalitet, sier Luke Harley, Switching Market Development Manager EMEA i Zyxel.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk til norsk av Commaxx. Original tekst er skrevet av Luke Harley fra Zyxel Networks den 15.04.21.

Switcher er de grunnleggende byggesteinene i et nettverk. De er tilkoblingspunktene for klient- og nettverksenheter som f.eks. trådløse tilgangspunkter, IP-kameraer, IP-telefoner og eksterne enheter som er koblet til nettverket. De fungerer også som koblingsbokser for nettverkstrafikk, og dirigerer signaler og pakker langs riktig rute.

Så lenge disse funksjonene utføres som normalt slipper man å bekymre seg for switcher som styrer forskjellige punkter i nettverket - med mindre det er én bestemt funksjon som er nødvendig og som best utføres i hjertet av nettverket. Dette er grunnen til at Zyxel, i tillegg til å tilby ikke-administrerte switcher som kun kjører kjerneoppgavene på "automatikk", også leverer et utvalg av administrerte switcher som gir den mer avanserte funksjonaliteten som mange kunder trenger.

"Gullhår"-kombinasjon
Selvfølgelig er alles behov forskjellige, og det er nesten umulig å få med hver eneste funksjon i en enkelt switch. I så fall ville man endt opp med en ganske stor og kostbar boks med funksjoner som mange kunder aldri ville benyttet seg av. 

Det beste er å finne den såkalte "Gullhår"-kombinasjonen; en switch med nok funksjoner til å oppfylle kravene til de fleste kunder, men som ikke er så høyt spesifisert at det blir for komplisert eller kostbart.

Dette er hva Zyxel har gjort med GS2220 smart managed switch. Denne har et sett med funksjoner designet for å dekke de skiftende behovene til moderne virksomheter, men som fortsatt er en god, pålitelig "hverdagsswitch" som gir enorm verdi for pengene.

Stand-out-funksjonene til GS2220 inkluderer støtte for flere tale- og videostrømmer (Networked AV-modus), avansert gjenoppretting for PoE-enheter og ultra-stille smart kjøleteknologi. Den leveres også med et års Nebula ProPack-lisens, som gir deg automatisk sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsfunksjonalitet, båndbreddestyring og muligheten til å sette opp virtuelle LAN og støtte sikrere tilkoblinger.

Økt samarbeid
Alle disse funksjonene kreves stadig oftere av kunder i dag. I tillegg har stadig flere arbeidsplasser, skoler og hoteller i disse dager økt behov for en måte å dirigere video og tale til hvert rom - på grunn av den økte bruken av videokonferanser og online samlinger. 

PoE-drevne enheter brukes oftere, vanligvis for å utvide rekkevidden til trådløse nettverk og kjøre overvåkingskameraer. Auto-gjenopprettingsfunksjonen til GS2220 er veldig bra for organisasjoner som trenger PoE-enheter som må være i drift 24/7.

Med alle organisasjoner hvor virtuelle og hybride arbeidsmetoder er blitt stadig mer vanlig, blir evnen som Nebula gir - til å installere og administrere nettverksenheter eksternt, og støtte virtuelle nettverk og sikre tilkoblinger - ekstremt populær.

Ultra-qute drift betyr at en GS2220-switch kan brukes selv på de minste kontorene.

Rask fiber
I tillegg til ovennevnte funksjoner, gir GS2220 den smartstyrte kontrollen som trengs for å drive nettverket effektivt. Den leveres også med SFP-fiber uplinks (to på GS2220-10/10HP-modellene, fire på 28/28HK og seks på 50/50HK), slik at den også kan støtte de høyere båndbreddebehovene i dagens nettverk.

Denne kombinasjonen av funksjoner gjør GS2220-serien perfekt for de organisasjonene som trenger en eller flere av de avanserte funksjonene, men som ikke vil betale for tilleggsutstyr de ikke trenger og aldri kommer til å bruke.

Vil du vite mer? Kontakt Team Commaxx!