COVID-19: Citrix hjelper sine kunder i krisen

COVID-19: Citrix hjelper sine kunder i krisen

Citrix hjelper deg å opprette businessen og arbeidsflyten selv når du må jobbe hjemmefra.

De siste dagene er det blitt iverksatt drastiske nasjonale tiltak for å forhindre utbredt smitte av Corona-viruset. Hjemmekontor er blant disse tiltakene. Citrix har derfor satt opp et Business Continuity Assurance Program for å hjelpe kunder som trenger å utvide sitt Citrix-miljø i en begrenset periode. På denne måten kan du holde hjulene i gang selv om du jobber hjemmefra.

Programmet gir eksisterende Citrix-kunder rabatt på ett års leielisens av Citrix Virtual Apps and Desktop. Denne lisensen kan benyttes sammen med installerte kundeeide on-prem-lisenser, uavhengig av om man har Virtual Apps eller Virtual Apps and Desktop (tidl. XenApp/XenDesktop).

Info og betingelser: 

  • Gjelder subcsription-lisenser av Virtual Apps & Desktop Advanced + Premium (både user/device og CCU)
  • Lisensen kan brukes i et mikset miljø med Virtual Apps (XenApp)-lisenser
  • Kunden må bestille samme versjon som deres nåværende perpetual-lisenser (Advanced/Premium), samt samme support som de har i dag (priority eller select)
  • Gjelder bare 1 års subscription (lisensene er gyldige i 12 måneder fra ordredato)
  • Prisene kommer ikke til å gjelde ved forlenging av avtalen
  • Ingen begrensninger på max. eller min. antall lisenser man kan bestille
  • Gjelder ikke Citrix Cloud Services
  • Ordre må gå via partner/distributør – ikke direkte til Citrix
  • Tilbudet gjelder ikke for nye kunder

Commaxx anbefaler at du snakker med dine kunder om denne muligheten, for å sikre at de kan opprettholde arbeidsflyten og businessen sin!

Selv merker vi stor pågang for tiden. Derfor vil vi være bemannet helgen 13.-15. mars for å kunne hjelpe deg på best mulig måte og sikre rask levering av lisenser. Vi ber samtidig om forståelse for at du kanskje ikke får umiddelbart svar når du kontakter oss, men vi hjelper deg så fort vi kan.

For å sikre rask behandling ber vi om at du registrerer CUR (deal reg) på forhånd og har deal reg-nummer tilgjengelig når du kontakter oss. Citrix vil godkjenne disse fortløpende. 

Les mer om Citrix sine tiltak: 

Ta kontakt med Team Commaxx v/Frank Hage ved spørsmål.