Copilot for alle

Microsoft Copilot sin logo på lys lilla bakgrunnen, med tagline "Your everyday AI companion" under.
Bilde: blogs.microsoft.com

Har du enda ikke prøvd Microsofts egen AI-assistent? Nå blir Copilot tilgjengelig for alle, ikke bare de største bedriftene.

16. januar slapp Microsoft den store nyheten – Copilot blir nå tilgjengelig for alle skytjenesteleverandører, noe som åpner både for SMB-markedet og individuelle brukere. Assistenten som tidligere bare har vært tilgjengelig for Visa, Pfizer og PwC kan nå brukes av alle. Slik ønsker Microsoft å tilrettelegge for en mer AI-drevet hverdag for alle bedrifter, uavhengig av størrelse. 

Det tidligere kravet om å bestille minst 300 brukere er nå redusert til én. I tillegg er kravene for eksisterende Microsoft 365-abonnementer forenklet. Du som kunde kan nå få tilgang til Copilot allerede fra Business Standard-nivå og oppover. Slik kan også små og mellomstore bedrifter benytte seg av mulighetene AI byr på, uten høye oppstartskostnader.  

For individuelle abonnenter skjer denne endringen gjennom introduksjonen av det nye Copilot Pro-abonnementet. En gratisversjon er også tilgjengelig, men naturlig nok med færre funksjoner. For eksempel vil Copilot Pro i motsetning til gratisversjonen gi tilgang til Copilot i Outlook, Word, Excel, Powerpoint og OneNote. 

Bedrifter som velger å benytte seg av Copilot for Microsoft 365 får blant annet Copilot i Teams og Copilot Studio, hvor du kan bygge din egen skreddersydde copilot. Se mer om hva de ulike planene inkluderer her.

Veien videre

Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan du kan utvikle og integrere Copilot for M365-applikasjoner og styrke pre-sales, salg og tekniske team, har ALSO et eget AI-akademi som fokuserer på dette. Det kan du pre-registrere deg for her.

Vi i Commaxx snakker selvfølgelig også gjerne med våre partnere om hvilke muligheter Microsoft 365 Copilot gir. Kontakt oss for å sette opp et møte eller en gjennomgang, enten for kun dere eller sammen med kundene deres.

 

Blått banner med bilde av mann og hvit tekst: "Dan Löfgren, Forretningsutvikler. dan@commaxx.no"

 

Nyttige lenker: