Commaxx Market Place er blitt enda bedre!

Commaxx Market Place

Vi utvikler oss stadig og etterstreber å levere de beste løsningene og tjenestene til våre partnere. Derfor har vi ønsket oss én enkelt selvstendig plattform med en solid produktkatalog, slik at tjenestetilbudet vårt tas til nye høyder.

Det er med stolthet vi annonserer at vi har inngått et eksklusivt samarbeid med selskapet Keenondots, som leverer en cloud automation-plattform basert på CloudBlue. Sistnevnte er en verdensledende portal for cloudtjenester. Dette betyr at Commaxx Market Place nå har fått både ny drakt og oppgradert innhold, som er spesialtilpasset våre behov! 

Hva betyr dette for våre partnere?
Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester gjennom én enkelt selvbetjeningsportal som er tilgjengelig 24/7. Her kan partnere kjøpe nye tjenester og oppgradere/nedgradere eksisterende lisenser. Partnere kan videre bruke portalen som markedsplass for sine kunder, hvilket gir svært gode businessmuligheter.

Portalen er helautomatisert og tar hånd om alt fra SKU-oppdateringer og subscription renewals til fakturering og refusjoner. 

Hvilke løsninger og produkter er tilgjengelige? 
Commaxx Market Place er bygget spesielt etter våre behov. I portalen finner du både cloudløsninger og andre produkter fra leverandører som Microsoft og Dropbox Business. Vi er spesielt fornøyd med å kunne tilby Microsoft Azure!

Har du spørsmål rundt nye Commaxx Market Place? Ønsker du å bli partner av oss? Hvordan kan du komme i gang? Uansett hva du lurer på står Team Commaxx klare til å hjelpe.