Citrix Managed Desktop

Citrix Managed Desktop

I høst lanserer Microsoft den Azure-baserte tjenesten Windows Virtual Desktop (WVD) med Multi-sessions Windows 10.

Det følger en rekke fordeler med denne skybaserte tjenesten og overgangen kommer til å gå raskt. Det foreligger ingen krav eller konfigurasjon til den lokale enheten man sitter på; brukeropplevelsen forblir den samme enten man bruker nettbrett eller en kraftfull PC. 

Det er nettopp den gode brukeropplevelsen som er det viktigste, og Citrix er derfor tidlig ute med lanseringen av Citrix Managed Desktop (CMD). Tjenesten bygger på WVD og tilfører det vi allerede er vant med fra Citrix. Dermed sikres en best mulig brukeropplevelse, den beste administratoren og maksimal utnyttelse av ressursene. 

I tillegg gir Citrix Managed Desktop deg som partner muligheten til enda et SKU for både lisenser og Azure consumption, samt mulighet til Spark og Drive m.m.

For å gi våre partnere en hurtig oppdatering på Citrix Managed Desktop, inviterer vi herved til et informativt webinar 3. september, kl. 09:00. Her går vi gjennom hva Citrix Managed Desktop er og viser deg hvordan det fungerer gjennom vårt demomiljø.

Hvis du ikke har muligheten til å stille: meld deg på likevel! Du vil dermed få tilsendt opptak av webinaret i etterkant. 

Vel møtt!

Lenker