Microsoft

Gult banner. Microsoft by Commaxx powered by ALSO

Microsoft leverer software, tjenester, maskinvare og løsninger verden over. Noen av deres mest kjente tjenester inkluderer Microsoft Windows, Microsoft 365, Azure og Microsoft Office-pakken.

Microsofts misjon er å styrke personer og organisasjoner til å oppnå mer, og gjør dette gjennom å levere moderne teknologi og løsninger til privatpersoner, organisasjoner, bedrifter og utdanningsinstitusjoner verden over. 

Microsofts mest kjente tjenester gjennom historien er nok Microsoft Windows-operativsystemene, Microsoft Office-pakken og webbrowserne Internet Explorer og Edge, men gjennom de siste tiårene er teknologien og porteføljen utvidet og inkluderer i dag bl.a. programvare, maskinvare, spillkonsoller og skytjenester.

Noen av Microsofts produkter: 

  • Microsoft 365
  • Office
  • Windows
  • Surface
  • Xbox

Commaxx har vært distributør på Microsoft siden 2014, og har solid kompetanse på både produkt og lisens. Vi står klare til å hjelpe deg!


Knapp: book et møte


Knapp: ring oss


Knapp: send en mail
 

"Vi ante faktisk ikke hvor lite bra vi hadde det før vi ble partner av Commaxx. Tidligere fikk vi kun linker til leverandørene sine omfattende lisenshåndbøker. Nå får vi den oppfølgingen og hjelpen vi trenger. Commaxx tar seg tid til å forklare kompliserte lisenser med et språk vi forstår."
Odd Kåre Qvam Trøen
Odd Kåre Qvam Trøen
Seniorrådgiver, Smart IT
"Vi har Glommen Skog på Elverum som kunde, et selskap med over hundre ansatte og over en milliard i omsetning. Selskapet var et av de første som tok i bruk en Microsoft 365 hybridløsning med de servicetjenestene vi tilbyr. Vi tok kontakt med Commaxx, som satte oss i dialog med Microsoft, og fikk ordnet et møte på kort varsel. Takket være dette fikk vi levert den beste løsningen til Glommen."
Thomas Strand
Thomas Strand
Produkt- og Utviklingsleder, Smart IT

Kontakt