Veeam sertifiseringskampanje

VMSP + VMTSP-sertifisering

Bli VMSP- og VMTSP-sertifisert og bli med i Commaxx sin trekning av eksklusive premier!

Som Veeam-partner bør du få med deg at sertifiseringene VMSP (Veeam Sales Professional) og VMTSP (Veeam Technical Sales Professional) er en obligatorisk del av Veeam sitt nye Partner Competency Program. 

VMSP- og VMTSP-kursene varer i henholdsvis ca. 90 og 95 minutter. De er med andre ord relativt enkle å fullføre og vil gjøre deg til en pålitelig rådgiver for kundene og kollegaene dine, gi deg innsikt i nye teknologitrender og ikke minst utvide kunnskapen din. 

Som et lite insentiv til å gjennomføre kursene har vi satt opp en konkurranse for våre Veeam-partnere*

Gjennomfører du begge kursene innen 30. september og deler dine sertifiseringsbadges på LinkedIn**, er du med i premietrekningen vår. 

  • Vi trekker 4 vinnere av gavekort på valgfritt hotell (i Strawberry) til en verdi av 2 500 kr ***
  • Vi trekker 8 vinnere av gavekort på valgfri restaurant til en verdi av 1 250 kr ****

Husk å melde fra til oss på epost (knut@commaxx.no) når du har gjennomført sertifiseringene så vi vet at du har tatt dem.

Premietrekningen vil skje onsdag 4. oktober, så meld deg på i dag og sett i gang med sertifiseringene!

REGISTRER DEG FOR PREMIETREKNINGEN HER

Vi i Commaxx er behjelpelige dersom du har spørsmål, enten det gjelder sertifiseringene, premietrekning eller noe annet. Lykke til! 
 

KONKURRANSEREGLER- OG VILKÅR
*Konkurranseregler: Premiene trekkes tilfeldig blant alle Commaxx-partnere som gjennomfører både VMSP- og VMTSP-sertifiseringene innen 30. september 2023 kl. 23:59. Flere personer fra samme selskap kan ta sertifiseringene, og hver person deltar som enkeltindivid i trekningen. En person kan kun vinne én premie. Meld fra til oss når du har gjennomført kursene, slik at vi vet at du har tatt dem. Send en epost til knut@commaxx.no.

** Ved gjennomførte kurs får du tildelt sertifiseringsbadges. Disse vil vi at du deler på LinkedIn. 

*** Gavekortet kan brukes på alle hotell i Strawberry (inkludert frittstående hotell), og er gyldig i ett år fra kjøpsdato (som blir når vinneren er trekket 4. oktober). Kan brukes som hel- eller delbetaling, også på alle andre kjøp (som restaurant og spa) på hotellene.Gavekortet sendes til din e-postadresse.

**** Restauranten du velger må tilby gavekort. Gavekortet sendes til din e-postadresse. Når det gjelder gavekortets gyldighet og øvrige regler, viser vi til restaurantens egne retningslinjer.