VMCE-sertifisert superhelt

Jørn Sundal Skau

Vår løsningsrådgiver Jørn Sundal Skau kan nå kalle seg Veeam Certified Engineer etter å ha oppnådd den høythengende VMCE-sertifiseringen på Veeam Software.

Veeam Technical Education Services tilbyr for øyeblikket to bransjesertifiseringer for å demonstrere ens evne til å administrere en organisasjon sine data; Veeam Certified Engineer (VMCE) og Veeam Certified Architect (VMCA).

VMCE-sertifiseringen til Jørn er et bevis på at man har en dyp teknisk forståelse av Veeam (og da spesielt Veeam Availability Suite), de kritiske funksjonene som kreves av en organisasjon for å beskytte dataene sine og evnen til å vokse og tilpasse seg etter organisasjonens stadig økende behov for databeskyttelse.

Videre tester Veeam-sertifiseringer ikke bare studentens evne til å gjenta innhold, men også hvordan man anvender kunnskapen i praktiske, kommersielle miljøer. 

Jørn sin sertifisering vil i tillegg være til stor nytte for våre partnere. Du kan for eksempel ta ham med i interne og eksterne møter, opplæringer og demoer. Slik får også du økt kunnskap om Veeam.

Vi gratulerer!

Les mer om Veeams sertifiseringer.