Meld deg på Dell Technologies Forum 2019

Dell Technologies Forum 2019

17. oktober tar vi teknologi-veien inn i fremtiden på Skur 13 i Oslo.

Årets Dell Technology Forum handler om en utvikling som skaper digitale klasseskiller mellom de som kan, de som gjerne vil, og de som kanskje ikke vil få det til.

Selv om mange ledere har innsett behovet for endring, pekes det på tradisjonelle bremseklosser som tid, penger, risiko og mangel på kompetanse. Vår påstand er at vilje og holdninger trumfer alt annet. Det handler om en strategisk forståelse for hvordan teknologi best tilpasses menneskers behov, og en nysgjerrighet for hvordan skape positive endringer.

På DTF 2019 er stikkordene initiativ, inspirasjon og informasjon. Vi skal vise hvordan smarte samspill mellom mennesker og maskiner gir evnen til å møte behovene som kommer. Vi skal forbi begrensninger og omfavne teknologiens rolle i å endre hvordan vi lever og jobber. Det handler om å digitalisere prosesser, og enklere skape nye tjenester og løsninger med årets hovedområder: Moderne IT-miljø, smartere arbeidsformer, skjerpet sikkerhet og bedre programvare.

Hva kan du forvente?

  • Se og lære hvordan og når du skal anvende de nyeste trendene og teknologiene til din digitale reise

  • Å kunne få utforske emnene som du er mest opptatt av og møte våre teknologieksperter som står klare for å vise deg mer og svare på dine spørsmål

  • Utforske nye strategier, møte bransjekolleger og lære mye nytt

Registrer deg nå

Lenker