Hils på Commaxx sitt Microsoft-team

Commaxx sitt Microsoft-team
Øverst f.v.: Carina Nordljos, Eivind Bakke, Michelle Olsen og Monica Rørvik. Nederst f.v.: Kim Raaness, Kristine Vevatne og Christian Raaness.

Commaxx har vært distributør på Microsoft siden 2011. Det betyr at vi har erfarne ressurser som kan bistå våre partnere på best mulig måte.

Neste år feirer vi 10 år som Microsoft-distributør. I løpet av disse årene har det skjedd mye med verdens største programvareselskap, og vi har hjulpet mange partnere å forstå lisenser, hvordan få mest ut av markedsaktiviteter, beslutte hvilke løsninger man bør fokusere på, bistå med portaler og ikke minst å gjøre det lett å selge Microsoft sine løsninger.

Commaxx har også endret seg underveis, men vi sverger fortsatt til kompetanse, rask respons og fokus på å hjelpe partnere med å tjene penger. 

Teamet vårt i Norge består i dag av en god miks mennesker, og ellers har vi også god fagkompetanse i våre andre avdelinger i Sverige og Danmark. Her er vi: 

Carina Nordljos, Sr. Lisensrådgiver.
Smart, flink og rask. Gjør alt hun kan for å gjøre lisenser så lite "ullent" for dere partnere som mulig. 

Eivind Bakke, Forretningsutvikler. 
Stort sett på veien for å hjelpe partnere med å selge Microsoft - og ikke minst add-on-butikk på Microsoft sine løsninger. Book ham for en prat! 

Michelle Olsen, Backoffice.
Alltid service-innstilt og klar for å hjelpe partnere med lisensoversikter og rapportering. 

I foreldrepermisjon: Monica Rørvik, Forretningsutvikler.
Nybakt mor (og har foreløpig nok med det). Kommer plutselig tilbake! 

Kim Raaness, Sr. Lisensrådgiver. 
Smart, flink og rask han også. Gjør alt han kan for at portalen skal svinge og for at partnerne våre får en enklere hverdag.

Kristine Vevatne, Markedskoordinator.
Hvilke unike aktiviteter gjør dere i år? Og er dere flinke med digitale medier? Inviter til en prat da vel! 

Christian Raaness, Country Manager. 
Har overordnet team-ansvar og forkjærlighet til partnernes forretning - og ikke minst markedsføring av partnernes løsninger.