Dell Technologies World 2020 avlyses

Dell Technologies World 2020 avlyses

Men fortvil ikke; den internasjonale konferansen gjøres om til et virtuelt event i stedet.

Dell tar helse og sikkerhet på alvor. På bakgrunn av utbruddet av COVID-19 og høy smittefare er det besluttet å avlyse Dell Technologies World. Konferansen skulle ha funnet sted i Las Vegas i mai, men det vil rett og slett være for risikabelt å gjennomføre som planlagt. 

Som et alternativ til konferansen vil det settes opp et virtuelt event istedenfor. Her vil det bli holdt keynotes, breakout sessions og live chats med eksperter. 

Dell ønsker å takke alle partnere og kunder som hadde planlagt å delta på konferansen i mai. Alle som har meldt seg på vil bli fulgt opp den neste tiden, og det vil bli sendt ut informasjon fortløpende. 

FAQ

Jeg er sluttkunde/partner og har allerede registrert meg. Hva gjør jeg? 
Sluttkunder og partnere vil automatisk bli registrert på den virtuelle konferansen. Når det gjelder påmeldingen til den fysiske konferansen som skulle funnet sted i mai, har du følgende alternativer: 

  • Påmeldinger vil automatisk bli "overført" til Dell Technologies World 2021, med sikrede rates, benefits og early bird-gave
  • Send en mail til DellTechnologiesWorld@Dell.com dersom du vil ha full refusjon av konferansebilletten (uten service-kostnader dersom du har betalt med kredittkort, check eller wire transfer)

Hva gjør jeg hvis hotellrom allerede er booket?
Informasjon om kansellering av hotellrom kommer snarest. I mellomtiden: vennligst ikke kontakt hotellet direkte. 

Hvem kontakter jeg ved spørsmål? 
Alle henvendelser kan rettes til DellTechnologiesWorld@Dell.com.