Commaxx tegner avtale med Clavister

Commaxx tegner avtale med Clavister

Commaxx har inngått nordisk samarbeid med svensk leverandør av løsninger for cybersikkerhet.

En av de ledende leverandørene av cybersikkerhetsløsninger, Clavister, har undertegnet en nordisk distribusjonsavtale med Commaxx. Commaxx, som de siste årene har hatt et økt fokus på sikkerhetsløsninger, kompletterer nå sin portefølje med brannmurer og autentiseringsløsninger fra Clavister. Commaxx fortsetter dermed utviklingen av sitt cloud- og sikkerhetstilbud, hvorav flere leverandører har blitt lagt til i porteføljen de seneste årene; deriblant Ivanti, Bitdefender og BlackBerry.

- Clavister er et godt tilskudd til porteføljen vår, sier Geir-Rune Dyrseth, Konsernsjef i Commaxx. Han forteller at Commaxx nå får en mer helhetlig og sammensatt portefølje av sikkerhetsløsninger, som forsterker tilbudet for alle typer partnere. 

- Svenske Clavister er en av de fremste sikkerhetsleverandørene i Europa. Vi kommer nå til å møte den økende etterspørselen på sikkerhetstjenester fra markedet og øke antall partnere på området. Dette kommer til å bli en fantastisk reise, forteller Dyrseth. 

Skybaserte løsninger

Med et voksende antall hostere og økning på abonnementsløsninger fremfor tradisjonelt salg, er fokuset på skytjenester viktigere enn noen gang. Dette er en god match med Clavisters produktportefølje.

- Vi ser hvordan Commaxx arbeider aktivt med tjenestebasert salg, noe som er avgjørende for oss, sier David Sandin, Salgsdirektør for Nordisk marked i Clavister. Som verdiøkende distributør har Commaxx infrastruktur for å kunne levere både software og desktop som tjenester. 

Merverdi fra dag én

Commaxx kan skilte med høy teknisk kompetanse og solide ressurser på alle sine kontorer i Norden, og vil derfor tilby god produktopplæring på Clavister. Dette gir en fantastisk merverdi for alle partnere. 

-  Vi kommer til å arbeide tett sammen med Commaxx for å sørge for fornøyde partnere og kunder i markedet, sier Sandin. Sammen har vi fokus på å tilby spesialisert og kompetent support, avslutter Sandin.


Fra og med i dag kan partnere og hostere kontakte Commaxx for ytterligere informasjon om partnerskapet og Clavisters cyber security-løsninger. 

Kontaktinformasjon:
+47 22 79 03 70
salg@commaxx.no