Commaxx søker ny rådgiver

Lyst til å jobbe med rådgivende mersalg og utvikle din IT-faglige kompetanse/interesse?

Utdrag fra stillingsannonse på finn.no, i samarbeid med Glasspaper People AS. 

Vi skal nå besette en spennende rolle som rådgiver mot utvalgte forhandlere og hostere. Du blir del av et solid kompetansemiljø innen dataromsløsninger, både hardware og software og vil jobbe med rådgivning rundt server og dataromsløsninger fra Dell Technologies. Du vil først og fremst jobbe mye mot eksisterende partnere. En nøkkel til suksess er å bygge relasjoner mot disse, yte høy service, ha en tett dialog, ikke minst fysisk i tillegg til å tilegne deg mye kunnskap om produsentenes tjenester og produkter slik at du vil være en verdiøkende rådgiver. Vår erfaring er at våre partnere setter stor på oppmerksomhet og besøk fra oss. Våre partnere spenner seg fra noen av de største teknologiselskapene i Norge til noen mindre aktører. Gjennom vårt samarbeid med produsentene får du unik tilgang på kompetanse.

Noe reisevirksomhet må påberegnes. Mange partnere er på Østlandet, men det vil også være noe reising i distriktene. Reiser kan i stor grad planlegges av rådgiveren.

Høres dette interessant ut?

Rekrutteringsprosessen gjennomfører vi i samarbeid med Glasspaper People som ivaretar kommunikasjonen med alle søkere. Er du egentlig ikke på jakt etter ny jobb, men har lyst til å høre mer? Velkommen til å ta kontakt.
Spørsmål rettes til vår rekrutteringsrådgiver i Glasspaper People, Thomas Schibbye på telefon 41 04 38 53 eller e-post ts@glasspaper.no. Din henvendelse holdes om ønskelig konfidensiell, også ovenfor oppdragsgiver.

Se full stillingsannonse her