Commaxx ansetter!

Commaxx ansetter

Er du - eller kjenner du noen som er - den nye superhelten Team Commaxx ser etter?

2020 har vært et spesielt år for oss alle. Mange har støtt på store utfordringer, men for noen har «den nye hverdagen» ført til nye, spennende muligheter og økt trykk på cloud-baserte tjenester.

Commaxx har gjort det svært godt så langt i år. Vi opplever god vekst og tar stadig større markedsandeler. Dette gleder oss og våre leverandører – og nå er vi klare for å strekke oss mot nye høyder! 

Dette betyr at Team Commaxx nå skal utvides. Vi har enda ikke bestemt oss for akkurat hva eller hvem vi ser etter. Derfor ønsker vi kontakt med alle slags superhelter som føler de har en merverdi å tilby våre kunder.

Har du – eller noen du kjenner – kompetanse og erfaring innen f.eks. forretningsutvikling, salg av skybaserte løsninger, IT-sikkerhet eller Microsoft Azure? Kanskje i kombinasjon med prosjektledelse, kundepleie eller markedsføring? Da ønsker vi veldig gjerne kontakt med deg!

Vi ser frem til å høre fra alle som har noe interessant å tilføre teamet vårt, hvor de personlige egenskapene er vel så viktige som de faglige. Ikke nøl med å slå på tråden eller sende en e-post hvis du ønsker en uforpliktende prat eller mer informasjon.

Vi gleder oss til å treffe deg! 

Hilsen fra Team Commaxx 
v/ Christian Raaness, Country Manager Norway
christian@commaxx.no

Merk e-post med: Stillingsannonse