6 grunner til å velge finansiering fra Dell Technologies

Dell Technologies Commaxx

Dell Technologies tilbyr nå partnere muligheten til å finansiere sine lagringsløsninger, og her er noen grunner til hvorfor det kan fungere for deg også!

1. Mangel på budsjett er ikke lenger noe problem
85% av kunder ønsker å bruke finansiering når de tar beslutninger om teknologikjøp (Kilde: Forrester Research). Unngå budsjettbegrensninger og skaff alle IT-løsningene du trenger for å akselerere IT-informasjonen din og muliggjøre virksomhetsvekst. 

2. Opptil 180 dagers betalingsutsettelse på alle servere, nettverk og lagring
Dell Technologies sin 0% finansiering for infrastrukturløsninger lar deg implementere IT-prosjektene dine nå, samtidig som du bevarer kontanter og utvider budsjettet. 

3. Få teknologien NÅ og betal senere
Over en seksårsperiode vil finansiering av lagring koste mindre enn eierskap. Eksempelvis er to 3-årige fornybare leasingmodeller 26% rimeligere enn 6-års eierskapsmodellen (Kilde: IDC InfoBrief, sponset av Dell EMC. Mars 2019. Argumenter for leasing kontra kjøp av lagring).

4. Optimal fleksibilitet for å fremme virksomhetstransformasjon
Optimaliser IT-pengebruk og gjør virksomheten mer fleksibel! Koordiner betalinger med planer for å ta i bruk teknologi og vekstplaner ved bruk av elastisk skalerbarhet, så du kun betaler for det du faktisk bruker. Finn den unike balansen mellom kostnader og fleksibilitet som kreves av virksomheten din. 

Gjør lagringsoverføring smertefritt! Dell Technologies sin 006 Lease gjør sømløs overføring ved å kjøre et dobbelt miljø i 6 måneder uten at du pådrar deg kostnader før det nye miljøet er konfigurert og testet. 

5. Tilgang til digital portal 24/7
En nettportal for 24/7-tilgang til alt du trenger for å administrere Dell Financial Services-kontoen din. Her kan du bl.a. se og administrere dine finansierte aktiva, gå gjennom kontaktinformasjonen, se gjennom status for fakturaer og betalinger og administrere alternativer når leasingperioden er slutt. 

6. Styrket bærekraft
Dell Technologies overtar det gamle utstyret, slik at du kan bruke det nye! Reduser miljøpåvirkningen ved å returnere utstyret til Dell Technologies for overhaling og en utvidet livssyklus. Dermed kan du puste lettet ut i visshet om at det gamle utstyret ditt tas hånd om på en ansvarlig måte. 

Last ned Dell Technologies sin OnePager (PDF, 492KB) for å lese alle detaljer og kontakt gjerne Team Commaxx dersom du har ytterligere spørsmål eller ønsker å benytte deg av tilbudet.