Dell Technologies

Dell Technologies Commaxx

Dell Technologies leverer en rekke teknologiløsninger og -tjenester. I produktporteføljen finner du blant annet bærbare PC-er, PC-er med berøringsskjerm, stasjonære PC-er, servere, lagring og skjermer - med ytelse og design i verdensklasse.

Nytt utstyr til arbeidsplassen?
I vår lanserte Dell Technologies en rekke produktnyheter, blant annet oppgraderte bærbare og stasjonære PC-er som øker produktiviteten din - uansett hvor du befinner deg og om du er på jobb eller har ferie.

Vi anbefaler å klargjøre alt utstyr som trengs så tidlig som mulig slik at du er godt forberedt, enten man er tilbake fra ferie, trenger å oppgradere hjemmekontoret eller skal klargjøre for oppstart av en nyansatt. 

Latitude - for virksomheter
Latitude-serien er verdens sikreste og mest håndterbare og pålitelige bærbare PC-er og 2-i-1-maskiner i virksomhetsklassen, med god støtte for sluttbrukere. Nye Latitude er raskere, smartere og mer responsiv enn aldri før!

 

New Dell Latitude Series 2020
 

Precision - for profesjonell kreativitet
Precision-serien er mobile arbeidsstasjoner med høyere ytelse, tilpassbare og sertifisert med profesjonelle programmer. Den oppgraderte Precision-serien har forbedret grafikk, er tynne og lette og har et stilrent, moderne design. 

New Dell Precision Series 2020
 

Utstyr som forbedrer brukeropplevelsen og effektiviteten din
Foruten Latitude og Precision har Dell Technologies lansert en rekke andre nyheter og en oppgradert produktportefølje: 

  • For virksomheter: Servere, lagring, nettverk, hyperkonvergert infrastruktur
  • Wyse tynnklienter og programvare
  • Stasjonære PC-er og alt-i-ett-PC-er: OptiPlex, Vostro, Insiron og XPS
  • Bærbare PC-er: XPS, Alienware, Chromebook, G-serien, Vostro, Inspiron
  • Elektronikk og tilbehør: Skjermer og skjermutstyr, docks og stativer, projektorer og projektorutstyr, PC-tilbehør
  • Gateways og Embedded PCs: Edge Gateway, Embedded Box PC-er

Team Commaxx kan hjelpe deg! 
Commaxx har vært distributør på Dell siden 2014 og har derfor lang erfaring med å støtte partnere i valg av riktige produkter og løsninger. Vårt Dell-team (PDF, 85KB) hjelper deg gladelig dersom du har spørsmål. 

Ønsker du et møte eller en demo rundt en eller flere av Dell Technologies sine nyheter og løsninger? Fyll ut skjema under, så kontakter vi deg for å sette opp en avtale. 

 

Book et møte med Team Commaxx