Wrike

Gjør prosjektstyring til en suksess!

Citrix partner badge

Plattformen Wrike er framtidens styringsverktøy for prosjekter og arbeidsprosesser – og alt annet man ønsker å strukturere i jobbhverdagen. Derfor er Wrike den foretrukne samarbeidsplattformen til over 20 000 selskaper i 140 land.

Med Wrike sparer man tid fordi vi vet hva kundene våre trenger fra oss. Vi kan tracke utviklingen på hver kundecase – det kunne vi ikke tidligere.

- Lori Meyers, Manager of Digital Assets, Monumental Sports & Entertainment

 

 


Knapp: Book et møte
 


Knapp: ring oss
 


Knapp: Send en mail

PRØV WRIKE GRATIS HER. 

Wrike passer for alle formål og typer bedrifter, enten man trenger et verktøy for markedsføring, kundeoppfølging, eventplanlegging, risikoanalyser, businesskontinuitet, kommunikasjonsplaner eller on- og offboarding av ansatte. 
Skreddersy Wrike etter behovene dine og sett opp arbeidsplater og prosjekter som er tilpasset deg. Bygg dem fra scratch etter velg mellom Wrike sine mange templates. 
Wrike gjør om alle ideer, e-poster, chatter og møter til reelle planer og resultater. Live editing gjør det enklere å samarbeide om oppgaver og å holde alle teammedlemmer oppdatert.


Sikkerhet er en prioritet. Med Wrike Lock eier og administrerer du dine krypterte Wrike-data. Dette gir deg 100% kontroll – også over data som er lagret i skyen.

Wrike tilbyr videre en rekke automatiseringer og integreringer. Med Wrike Integrate kan du koble til dine go-to-businessverktøy, hvor Wrike er prosjekt-kontrollsenteret; Google, Microsoft, Adobe® Creative Cloud®, Box, GitHub, JIRA og mye mer!

LES OGSÅ: 10 reasons why you need a collaborative work management platform  (PDF, 62KB)
 

Vil du vite mer om Wrike og alle funksjonene som er tilgjengelige? Lurer du på om dette verktøyet kan passe for deg? Ta kontakt med Team Commaxx i dag – vi hjelper deg med alle spørsmål. 
Frank Hage
Frank Hage
frank@commaxx.no 

 
Book en demo

Når du klikker på send nedenfor, gir du tillatelse til at Commaxx AS kan lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt for å gi forespurt innhold.