Wrike

Gjør prosjektstyring til en suksess ved hjelp av Wrike.

Som ved alle prosjekter, gjelder det å ha kontroll og sørge for gode, gjennomtenkte prosesser i alle ledd. Nøye planlegging og god styring før, under og etter et prosjekt er essensielt.

Plattformen Wrike sørger for nøyaktig dét; dette er framtidens styringsverktøy for prosjekter, arbeidsprosesser og omtrent alt annet man ønsker å strukturere! Wrike er den foretrukne samarbeidsplattformen til over 20 000 selskaper i over 140 land. 

Wrike passer for de fleste – om ikke alle – formål og typer bedrifter, enten man trenger et verktøy for markedsføring, kundeoppfølging, eventplanlegging, risikoanalyser, businesskontinuitet, kommunikasjonsplaner eller on- og offboarding av ansatte. 

Skreddersy Wrike etter behovene dine og sett opp arbeidsflater som er tilpasset deg. Bygg dem fra scratch eller velg mellom Wrike sine mange templates (som passer til ethvert formål). 

Sikkerhet er en prioritet. Med Wrike Lock eier og administrerer du dine krypterte Wrike-data, som gir deg 100% kontroll – selv med data i skyen. 

Wrike tilbyr en også rekke automatiseringer og integreringer. Med Wrike Integrate kan du koble til dine go-to-businessverktøy, hvor Wrike er prosjekt-kontrollsenteret; Google, Microsoft, Adobe® Creative Cloud®, Box, GitHub, JIRA og mye mer!

Med Wrike sparer vi tid fordi vi vet hva kundene våre trenger fra oss. Vi kan tracke utviklingen på hver kundecase – det kunne vi ikke tidligere. 

- Lori Meyers, Manager of Digital Assets, Monumental Sports & Entertainment

 

Når du klikker på send nedenfor, gir du tillatelse til at Commaxx AS kan lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt for å gi forespurt innhold.