Microsoft Ignite 2022

Microsoft Ignite 2022
okt
Online
  • (12. oktober)
  • (13. oktober)
  • (14. oktober)

Globale opplevelser, lokalt innhold, personlige muligheter og mye mer – gjør deg klar for en helt ny arrangementsopplevelse.

Nytt i år i forhold til hva du har deltatt på før! Du kan velge hvordan du vil delta på årets moderne arrangementsopplevelse – tilgjengelig, heldigitalt og med anledning for engasjerende fysisk alternativer på utvalgte steder. Besøk nettstedet vårt for å se mer om hva som kommer på årets arrangement.

Microsoft Ignite er for alle som er motivert til å ligge i forkant når det gjelder innovasjon og teknologi. Ikke gå glipp av sjansen til å delta sammen med over 100 000 deltakere fra hele verden og få varige kontakter. Lær av Microsoft-ledere som Satya Nadella, Scott Guthrie, Alysa Taylor, Vasu Jakkal, produkteksperter og partnere, og utforsk brennaktuelle temaer som skyen, produktivitet, samarbeid, sikkerhet og apputvikling – temaer som vil forme fremtidens næringsliv.

Registrer deg på nettet i dag for å reservere digital eller fysisk plass, og engasjer deg i samtalen og #MSIgnite-fellesskapet. Gå til #MSIgnite på Twitter for å engasjere deg i fellesskapet og motta arrangementsoppdateringer.

INFO OG REGISTRERING