AVLYST: Gruppereise til Citrix Synergy 2020

Commaxx gruppereise til Citrix Synergy 2020
mai
Orlando, FL

Bli med på Commaxx sin gruppereise til Synergy i Orlando.

Citrix Synergy 2020 er avlyst grunnet COVID-19. Det vil bli satt opp et alternativt online event i stedet. Info kommer. 

Velkommen til Commaxx sin gruppereise til Citrix Synergy! Vi tilbyr en reise med fullpakket program. Synergy, som passer både for partnere og sluttkunder, er en svært spennende konferanse som inspirerer, gir deg økt kunnskap og samler bransjekolleger - så dette bør du ikke gå glipp av.

I tillegg til konferansebillett, inneholder 17. mai-feiring i USAvår gruppereise en rekke andre aktiviteter: alt fra felles middager og shopping til utflukter og Final Night Party. I år er konferansen lagt til midten av mai, noe som betyr at vi tilbringer selveste 17. mai i Orlando. Derfor byr vi på champagnefrokost og storslått feiring på nasjonaldagen vår. Vi lover en litt annerledes markering som du neppe vil glemme med det første! 

Alle våre pakkereiser inneholder 6 netterRosen Plaza
på hotell (16.-22. mai), konferansebillett, middager, 17. mai-feiring og sosiale aktiviteter. Vi bor på Rosen Plaza Hotel. Ønsker du å bo lenger på hotellet? Ta kontakt med oss, så undersøker vi hvilke muligheter du har. 

Vi gjør oppmerksom på at fly ikke er inkludert i pakkene og må derfor bestilles av den enkelte deltaker. Vi hjelper deg imidlertid gjerne med tips til flyruter, slik at vi kan dra sammen både til og fra Orlando.