Velg språk

  • sv_SE
  • da_DK

Søk

Alle tjenester

Seminarer

I løpet av året gjennomfører Commaxx en rekke aktiviteter og oppdaterer våre forhandlere og sluttkunder på dagsaktuelle løsninger og siste nytt fra våre produsenter. Delta på en av våre seminarer, workshops eller konferanser og få bedre innblikk i hvordan virtualisering kan minimere deres IT-kostnader og forbedre driftshverdagen, eller bli oppdatert på siste nytt slik at dere får en bedre utnyttelse av løsningen dere allerede har. 

I vår aktivitetskalender finner du til en hver tid en oppdatert oversikt over hvilke aktiviteter du kan delta på - fra løsningsorienterte frokostseminarer og tekniske workshops, til mer omfattende konferanser og gruppereiser til internasjonale IT-konferanser. 

Vi gjennomfører markedsaktiviteter spredd over hele Norge, ofte i regi av våre produsenter eller kompetente forhandlere. Aktivitetene er generelt tiltenkt både sluttkunder og forhandlere. Dersom det er aktiviteter tilpasset kun for forhandlere så er dette tydelig spesifisert. 

Nå et nytt publikum via vår aktivitetskalender

Alle våre forhandlere er velkommen til å promotere markedsaktiviteter som er relatert til vår teknologi i vår aktivitetskalender og vårt nyhetsbrev. Send oss invitasjonen og informasjon om aktiviteten med link til påmelding, så publiserer vi det ved første anledning.