Velg språk

  • sv_SE
  • da_DK

Søk

Gruppereiser

Commaxx har lange tradisjoner med å tilby våre forhandlere og sluttkunder innholdsrike og gunstige gruppereiser til internasjonale it-konferanser.

Deltakerne på våre gruppereiser gir oss svært gode tilbakemeldinger: den sosiale rammen vi tilrettelegger rundt konferansene øker ens utbytte i form av at nettverksbygging med likesinnede kollegaer, deling av verdifulle erfaringer, samt tid til valgfrie aktiviteter og opplevelser utenom kurs- og konferansevirksomhet. 

Vi gjør det enkelt for deg og sørger for gode reiseruter, innkvartering i nær tilknytning til konferansefasilitetene, transfer til/fra flyplassen og påmelding til selve konferansen - alt til en gunstig pakkepris - i tillegg til felles middager og hyggelige sosiale aktiviteter. I løpet av oppholdet forsøker vi også å tilrettelegge for ytterligere faglige seanser i samarbeid med våre øvrige produsenter som ofte deltar som utstillere og sponsorer på de aktuelle konferansene. 

Inviter med dine kunder på våre gruppereiser

Det er tidkrevende å planlegge en gruppereise for et utvalg kunder. For at våre forhandlere skal kunne bruke tiden mer effektivt på andre ting oppfordrer vi til å invitere deres kunder med på gruppereiser - i deres egen regi. Vi sørger for å alltid legge til ledig tid i programmet hvor forhandlerne kan planlegge egne aktiviteter sammen med sine kunder - og det er hyggelig å være en del av en større gjeng på tur!