Velg språk

  • sv_SE
  • da_DK

Søk

Alle tjenester

Demosenter

Markedets mest avanserte demosenter hos Commaxx!

Commaxx har etablert et demosenter hvor du kan du ta en nærmere titt på Dells ende-til-ende løsninger, basert på de viktigste plattformene fra leverandører som Citrix, Microsoft, Dell og VMware.

Dell infrastruktur

Infrastrukturen er basert på Dells datasenterprodukter med PowerEdge rackservere og VRTX. Lagring og backup i form av Equalogic og Powervault, og nettverk med Dells S-serie. I tillegg vil du få demonstrert løsningene på en 84’’ touch screen.

3D-akselerert grafikk på terminalserver og VDI

3D-akselerasjon har vært en teknisk utfordring på terminalserver- og VDI-løsninger. Nå kan du imidlertid få demonstrert at 3D-akselerasjon med vDGA, vSGA og vGPU basert på utstyr fra Nvidia Grid og ATI Firepro, også fungerer på terminalserver og VDI.

Backup & restore

I tillegg til kjernekomponentene i demosenteret er det også satt opp løsninger for sikkerhetskopiering fra Veeam og Dell AppAsure. 

Klienter

Vi demonstrerer også hvordan ulike klienter som PC, Wyse, telefoner, etc. fungerer på de ulike plattformene.

Test av tilleggstjenester

Løsninger for lagringsakselerasjon og deduplisering fra Atlantis er tilgjengelig, samt RES-Software sin IT Store løsning.

Tilpasset testing

Demosenteret er satt opp i en grunnkonfigurasjon som muliggjør testing av de viktigste kombinasjoner av applikasjons- og leveranseteknologier. Men det er også muligheter for testing av annen type programvare og utstyr om ønskelig. Det må i tilfelle avtales på forhånd.

For ytterligere informasjon, og booking av time, kontakt demo[at]commaxx.no.