Velg språk

  • sv_SE
  • da_DK

Søk

Tilbake til oversikten

Commaxx tilbyr teknisk ledende produkter og tjenester for å gi bedrifter økt konkurranseevne og lønnsomhet. Commaxx har unik ekspertise innen løsninger for tilgang, virtualisering og administrasjon av infrastruktur. Commaxx er distributør for blant annet Microsoft, Citrix, Dell | Wyse, Veeam, SafeNet og RES Software. Commaxx er Norges ledende kursleverandør med status som autorisert kurssenter for Citrix, Dell | Wyse og Microsoft og er godkjent Prometric- og Pearson Vue Test Center.

Historien om Commaxx
Commaxx ble etablert i 1992 som en kompetansebedrift med distribusjon av infrastruktur til sentraliserte it-systemer. I 1996 startet samarbeidet med Citrix om distribusjon av deres løsninger i Norge. Samarbeidet utviklet seg over en 5 års periode med kraftig vekst, og i 1999 var Norge det landet i verden med flest Citrix brukere i forhold til antall innbyggere. En sterk posisjon som er ivaretatt enda frem til i dag.
De senere årene har Commaxx i tillegg utviklet nye forretningsområder innen virtualisering og drift av infrastruktursløsninger.

Vår produktportefølje
Fellesnevneren for alle produktene i vår portefølje er at de reduserer kompleksiteten i it-systemene til kunden. Våre produsenters teknologi sørger for at brukeren får enkel, sikker og rask tilgang på forretningskritiske applikasjoner og informasjon.

Anerkjente produsenter
Samtidig som at Citrix videreutvikler sine løsninger og utvider produktporteføljen, utvikler også andre anerkjente produsenter teknologi som gir tilleggsverdi til en sentralisert it-løsning. Commaxx har i løpet av årene etablert et solid produktsortiment innen sentraliserte it-systemer og våre produkter er markedsledende og teknologisk innovative innenfor sine områder. Commaxx har mottatt en lang rekke priser for suksessfull distribusjon av produktene.

Kompetansekrevende teknologi levert av sertifiserte forhandlere
For å være i stand til å levere høy kvalitet kreves god kunnskap om teknologien. Commaxx har derfor sertifiserte forhandlere med høy teknisk kompetanse som kan implementere løsningene og vedlikeholde kundens systemer. Commaxx har i dag et veletablert forhandlernettverk som strekker seg over hele landet.

Bredt kundespekter
Det finnes ingen definisjon på en typisk kunde av teknologien Commaxx representerer i Norge. Våre løsninger er i bruk hos bedrifter i alle størrelser og sektorer. Offentlig sektor og større bedrifter er våre største kundegrupper.

Ved oppstarten i 1992 var Commaxx en svært teknisk orientert bedrift. Vi har fortsatt teknisk tyngde, men har samtidig fulgt utviklingen i forhold til it-avdelingen og dennes rolle. Vi er opptatt av forretningsprosesser og dokumentert nytteverdi av løsninger.

ommax comaxx comax