Velg språk

  • sv_SE
  • da_DK

Søk

Leie av kurslokale

Visste du at for bare kr. 5000 per dag, kan du leie Commaxx sine topp moderne kursfasiliteter? Du får det ypperste, både med hensyn til PC’er og teknisk utstyr i tillegg til tidsriktige kurslokaler, pauseområde samt lunsj! Sentralt beliggende på Økern, både for de som kommer med bane, buss eller bil!

Kurslokaler til leie sentralt i Oslo

Commaxx er ledende kompetansesenter innen virtualisering og har topp moderne kursfasiliteter som vi også leier ut. Vi har trekurslokaler med det ypperste tekniske utstyret i form av opp til 12 kurs PC’er, projektor, lyd, dvd m.m. Vi har et pedagogisk riktig oppsett i kursrommet for å skape mer diskusjon og erfaringsdeling i tillegg til at kurslokalene og pauserommene er fraiche og tidsriktige med naturlig dagslys. Vi kan i tillegg tilby deg en av kursbransjens beste og mest varierte lunsj menyer i vår innbydende personalrestaurant. Du har også tilgang på kaffe, te og frukt hele dagen.

Pris for leie av kurslokale

Kr. 5 000,- for 1 dags leie
*Tillegg for og teknisk assistanse.

Beliggenhet

Sentralt beliggende i forhold til offentlig transport (Økern stasjon)

 

Adresse

Kabelgaten 6, Økern
0580 Oslo
Veibeskrivelse:
T-bane: Linje 5 - stasjon Økern

Bil: Parkeringsmuligheter
 

Kursrommene

Vi har 3 kursrom med opp til 12 stasjonære PC’er og PC for kursholder. Alle rommene har fastmontert projektor, lyd, dvd, whiteboard mv. Vi kan tilby teknisk assistanse og installasjon av egen programvare*.

Pauseområde

Stort lekkert avslappingsområde med sofaer og klasisk fotballspill.

Herlig lunsjrestaurant

Vi tilbyr lunsj i egen personalrestaurant – kaffe, te, brus og frukt er tilgjengelig hele dagen.

 


Lunsj, frukt, brus, kaffe pauser kr. 175,- per dag.